Bestuurslid communicatie & PR

Wil jij graag maatschappelijke impact maken?   

En wil je:  

  • Werken aan een inclusieve samenleving door dementie onder de aandacht te brengen in jouw regio?  

  • Samen werken met een gedreven team vrijwilligers?

  • Werken wanneer het jou uitkomt?   

Start dan nu een carrière als vrijwilliger en bouw mee aan een toekomst zonder dementie en een beter leven met dementie.  

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag bij afdeling Oost-Gelderland. We werken we hard om onze regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.   

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten 

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.

Jouw rol

Als Bestuurslid Communicatie & PR is het jouw taak om dementie bij zo veel mogelijk mensen in jouw regio onder de aandacht te krijgen. Je onderhoudt en bouwt hiervoor continue aan een relevant netwerk. Je onderhoudt goede contacten met de pers, zodat de door jou ontwikkelde on- en offline communicatiestrategie ook via lokale en regionale bladen, radio en televisie in de regio onder de aandacht komt. Op het vlak van PR ben je ook een adviseur voor de diverse werkgroepen in de regio en het aanspreekpunt voor het bestuur. 

Qua tijdbesteding vergt deze functie een investering van 3 – 6 uur per week.

Dus ben jij iemand die:

  • Creatief is in het gebruik van on- en offline communicatie? 

  • Nieuwsgierig is en graag het laatste nieuws deelt?  

  • Een relatie kan onderhouden met de pers?  

  • Een verbindende teamspeler is?  
     

We komen graag met je in contact 

We komen graag met je in contact 

Wil je graag nader met ons kennismaken? Ga dan naar www.alzheimer-nederland/regios/oost-gelderland. Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Kijk dan ook eens naar onze overige vacatures.

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met Koos van der Hulst, secretaris van de afdeling Oost-Gelderland op 06 13514411 of via de mail op: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl

 

Alzheimer Nederland

Dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie. In Nederland zijn momenteel 290.000 mensen met deze ziekte. De verwachting is dat dit aantal in 2040 zal zijn verdubbeld. Met 48 regionale afdelingen, 3650 vrijwilligers en 22.000 collectanten zijn we altijd in de buurt. Samen met vrijwilligers, donateurs, collectanten, onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen werken we aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Deze pagina maakt deel uit van