Bestuurslid voorlichting

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag bij de afdeling Oost-Gelderland. We werken hard om onze regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.   

 

Wat mag je van ons als Alzheimer Nederland verwachten 

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.

 

Jouw rol

Jouw primaire taak als Bestuurslid Voorlichting is ervoor te zorgen dat er bij jou in de regio zoveel mogelijk trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten over omgang met dementie worden georganiseerd. Je schrijft op dit vlak mee aan het jaarlijkse activiteitenplan. Hierdoor draag jij een belangrijke steen bij aan een dementievriendelijkere samenleving. Je coördineert de aanvragen voor voorlichting en trainingen en ondersteunt de voorlichters en trainers in jullie afdeling. Per week kan de tijdsbesteding verschillen. Ga uit van ca. 2-4 uur per week.

 

Dus ben jij iemand die:

  • Al ervaring als trainer/voorlichter heeft (of hier belangstelling voor heeft)?
  • Commerciële kansen ziet?
  • Coördinerende ervaring heeft (of hier gevoel voor heeft)?
  • Een verbindende netwerker is?

We komen graag met je in contact 

Wil je graag nader met ons kennismaken? Ga dan naar www.alzheimer-nederland/regios/oost-gelderland

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Kijk dan eens naar onze overige vacatures.

 

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met Koos van der Hulst, secretaris van de afdeling Oost-Gelderland op 06-13514411 of via de mail op: oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl

Deze pagina maakt deel uit van