GEANNULEERD Alzheimer Café Doetinchem: Dementie en communicatie

Grand café ‘Groeskamp’
Koopmanslaan 3
7005 BK Doetinchem
Nederland

Plan Route

Dementie en communicatie

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Doetinchem. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Het thema op 8 december is: Dementie en communicatie

Communicatie is belangrijk, juist ook als de dementie verergert. Want uw familielid kan misschien niet meer zeggen hoe hij zich voelt en wat hij wil, maar daarmee zijn die gevoelens en wensen natuurlijk niet verdwenen. Daarom is het belangrijk om steeds te blijven zoeken naar manieren van communicatie. Op deze avond gaan we in gesprek met een logopedist, die ons hier meer over kan vertellen.

Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wanneer: 8 december 2020 

Waar: Grand café ‘Groeskamp’, Koopmanslaan 3 in Doetinchem

Hoe laat: Inloop en koffie vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, net als de koffie en thee.

In verband met de richtlijnen van het RIVM willen we graag dat u zich vooraf aanmeldt via alzheimercafe.doetinchem@alzheimervrijwilligers.nl of door te bellen naar: 0314-329404 (secretariaat geriatrie Slingeland Ziekenhuis). Maar als dat bezwaarlijk is, mag registratie bij binnenkomst (naam, tel.nr. of e-mailadres) ook (we kunnen echter een beperkt aantal bezoekers ontvangen, als u zonder aanmelding komt, kan het zijn dat er geen plaats meer is). 

Meer informatie: bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Deze activiteit maakt deel uit van