GEANNULEERD Alzheimer Café Doetinchem: Dementie en rouw

Grand café ‘Groeskamp’
Koopmanslaan 3
7005 BK Doetinchem
Nederland

Plan Route

Dementie en rouw

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Doetinchem. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Het thema op 10 november is: Dementie en rouw

Na de diagnose dementie worden mensen zich bewuster dat het leven eindig is. Er begint een periode van afscheid nemen. Afscheid van vaardigheden, van toekomstplannen en van gewoontes die altijd zo vanzelfsprekend leken. Voor zowel de mensen met dementie als de mantelzorger start hierdoor, vaak zonder dat ze het beseffen, een rouwproces. Hoe maak je dit bespreekbaar? En hoe neem je afscheid?

Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM m.b.t. het coronavirus.

Wanneer: 10 november 2020 

Waar: Grand café ‘Groeskamp’, Koopmanslaan 3 in Doetinchem

Hoe laat: Inloop en koffie vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, net als de koffie en thee.

In verband met de richtlijnen van het RIVM willen we graag dat u zich vooraf aanmeldt via alzheimercafe.doetinchem@alzheimervrijwilligers.nl of door te bellen naar: 0314-329404 (secretariaat geriatrie Slingeland Ziekenhuis). Maar als dat bezwaarlijk is, mag registratie bij binnenkomst (naam, tel.nr. of e-mailadres) ook (we kunnen echter een beperkt aantal bezoekers ontvangen, als u zonder aanmelding komt, kan het zijn dat er geen plaats meer is). 

Meer informatie: bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Deze activiteit maakt deel uit van