Het Alzheimer Café gemeente Lochem gooit het over een andere boeg.

Papa

Iedere maand organiseren vrijwilligers van Alzheimer Nederland, regio Lochem een Alzheimer Café in Lochem. Het café is een ontmoetingsplaats  voor zowel jonge als oudere mensen met dementie, hun partners, familie en mantelzorgers, als ook voor professionals. Per keer staat er een thema centraal.

De vrijwilligers hebben nu besloten om het over een andere boeg te gooien. Om zo’n groot mogelijk gedeelte van de doelgroep te bereiken gaat men van de ochtend naar de avond. De frequentie vermindert van één keer in de maand naar één keer in de twee maanden en wel op de tweede dinsdagavond in de betreffende maand.

De Alzheimer Cafés in 2017 vinden plaats op 10 januari, 14 maart, 9 mei, 11 juli, 12 september en 14 november van 19.00 tot 21.00 uur.
Van 19.00 uur tot 19.30 uur is het inloop. U krijgt dan een kopje koffie/thee aangeboden.
Om 19.30 start het programma.

De Alzheimer Café’s zullen op verschillende locaties gehouden worden, telkens in een ander woonzorgcentrum in de gemeente Lochem.
U wordt hierover uiteraard vooraf geïnformeerd middels de affiches die op de bekende locaties in de gemeente opgehangen worden, mogelijk ook door uw zorgverlener en door middel van persberichtjes in de huis aan huis en dagbladen.
De toegang is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. 
Alzheimer Café Lochem beoogt zo een laagdrempelige ontmoetingsplek te zijn die door veel mensen zal worden bezocht. 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door