Penningmeester

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag bij de afdeling Oost-Gelderland. We werken hard om onze regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.   

 

Wat mag je van ons als Alzheimer Nederland verwachten 

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.

 

Jouw rol

De belangrijkste taak van de Penningmeester is het opstellen van de jaarlijkse begroting (samen met de bestuursvoorzitter) en het bewaken van de uitgaven. Hiervoor hoef je geen financieel wonderkind te zijn! Nauwkeurigheid is uiteraard wel van groot belang. Ook ben je waar nodig actief in het werven van middelen zoals subsidies en donaties. Dit kun jij als penningmeester zelf op je nemen, maar je kunt deze taak ook delen met een collega-vrijwilliger met de functie 'fondsenwerver'. Je wordt benoemd voor een periode van 4 jaar. Omdat je onderdeel bent van het dagelijkse bestuur vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Per week kan de tijdsbesteding verschillen. Ga uit van ca. 2 uur per week. 

Dus ben jij iemand die:

  • Nauwkeurig een administratie op orde weet te houden? 
  • Gewerkt heeft met Microsoft Office? (Word & Excel)
  • Kan werken met OneDrive? 


We komen graag met je in contact 

Wil je graag nader met ons kennismaken? Ga dan naar www.alzheimer-nederland/regios/oost-gelderland.

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Kijk dan ook eens naar onze overige vacatures.

 

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan met Koos van der Hulst, secretaris van de afdeling Oost-Gelderland op 06 13514411 of via de mail op: oostgelderland@alzheimervrijwiligers.nl

Deze pagina maakt deel uit van