Regelen voor de toekomst: Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde

Cultureel Centrum Den Diek (ingang zijde Hamelandhal)
Dijkstraat 30
7131DP Lichtenvoorde
Nederland

Plan Route

51.987164, 6.572391

Het onderwerp van het Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde is deze maandi: 'Bespreek samen de toekomst - Leg wensen en afspraken vast.'

Op deze avond geeft een notaris informatie over zaken die wenselijk zijn om van tevoren vast te leggen als iemand dementie krijgt. Iemand met dementie verliest geleidelijk de grip op de wereld. Om zijn of haar rechten te beschermen - zowel op medisch als financieel gebied - is het wenselijk dat deze zaken op een goede manier vastgelegd en overgenomen worden.

Wat komt daar allemaal bij kijken, hoe regel je dit? De notaris legt dit uit met voorbeelden uit zijn of haar praktijk.

Alzheimer Trefpunt uitgelegd

Het Alzheimer Trefpunt is een plek voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en andere belangstellenden om elkaar te ontmoeten. U kunt tijdens het Alzheimer Trefpunt in gesprek met lotgenoten, vragen stellen aan professionals en tips en ervaringen delen.

Tijdens de informele bijeenkomst krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen. De bijeenkomst begint met een lezing of interview met betrokkenen, daarna kunnen de bezoekers ervaringen, tips en ideeën met elkaar delen.

Locatie Den Diek, kom binnen via de achterdeur

Het Alzheimer Trefpunt kunt u vinden in Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde. Den Diek is te vinden aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde, maar de ingang bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Parkeren kan ook aan de achterzijde of op de parkeerplaats van de Hamelandhal die achter Den Diek te vinden is.

Kom dus gewoon achterom, zoals we gewend zijn in de Achterhoek!

De ingang van cultureel centrum Den Diek. Buiten, gebouw met glazen schuifdeuren en groen logo van Cultureel Centrum Den Diek, aan een pleintje met stoeptegels en een picknicktafel

Deze activiteit maakt deel uit van