Voeding en dementie: Alzheimer Trefpunt Doetinchem

Buuls Lunchroom
Klootsemastraat 1
7009 CE Doetinchem
Nederland

Plan Route

51.9842888, 6.2885369

Alzheimer Trefpunt Doetinchem heeft in december als onderwerp "Voeding en dementie". 

Eten en drinken horen bij het dagelijkse leven. Het zorgt voor de voedingsstoffen om je kracht en conditie te behouden. Maar ook voor momenten van genieten en samen-zijn met familie of vrienden. Voor veel mensen met dementie maar ook mantelzorgers is voldoende eten of er samen van genieten niet meer vanzelfsprekend. Tijdens deze avond zal worden ingegaan op veelvoorkomende problemen waar mensen met dementie mee te maken kunnen krijgen bij eten en drinken, boodschappen doen en veilig koken. Een diëtist-onderzoeker op gebied van voeding bij dementie en een ergotherapeut gespecialiseerd in dementie zullen hierover vertellen en vragen beantwoorden.

Over Alzheimer Trefpunt Doetinchem

Het Alzheimer Trefpunt is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familie, vrienden, hulpverleners en anderen belangstellenden. Tijdens de informele bijeenkomsten krijg je informatie over dementie en kun je ideeën en ervaringen uitwisselen.

Gezien de maximum capaciteit van onze locatie heeft het de voorkeur dat u zich van tevoren via de mail aanmeldt. We geven voorrang aan de doelgroep, waardoor het kan zijn dat we geen plaatsen hebben voor professionals

We geven voorrang aan de doelgroep, waardoor het kan zijn dat we geen plaats hebben voor professionals.

Aanmelden

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar:
at.doetinchem@alzheimervrijwilligers.nl

Deze activiteit maakt deel uit van