Wereld Alzheimer Dag - Theatervoorstelling Zutphen

De Kaardebol
Harenbergweg 1
7204 KZ Zutphen
Nederland

Plan Route

52.1292511, 6.2103662

Datum gewijzigd!

Vanwege het versoepelen van de coronamaatregelen heeft de organisatie ervoor gekozen om de theatervoorstelling te verplaatsen van 24 september naar 29 oktober 2021.

Wie van de drie heeft dementie?

In deze theatervoorstelling wordt op ludieke wijze duidelijk wat het betekent voor iemand als iemand zelf of iemand in hun omgeving dementie heeft. U bent van harte welkom vanaf 14.30 uur bij De Kaardebol. Koffie en thee met iets lekkers erbij, staat voor u klaar. De toegang is gratis, maar er is wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meld u daarom per e-mail aan via onderstaande knop. Per e-mailadres kunt u maximaal 2 kaarten reserveren.

bestel uw kaarten (e-mail)

Over de voorstelling

Speciaal voor Wereld Alzheimer Dag organiseert het Alzheimer Café van Zutphen e.o. samen met Dementienetwerk, De Bovenkamer en het Odensehuis Zutphen deze voorstelling van Theater Aan De Lijn.

'Wie van de drie heeft dementie?' is een clowneske voorstelling. Zus, Zus en broer op leeftijd proberen te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Ze doen met z'n drieën muziek- en geheugentesten. Het blijft in het ongewisse óf een van de drie dementie heeft, en zo ja, wie?

Naast het onderwerp dementie gaat de voorstelling vooral over communicatie tussen de zussen en de broer. Ze gaan nog altijd met elkaar om als in hun kinderjaren. Een spel van macht, onmacht en verbondjes maken en toch om elkaar geven. Het is een feest van herkenning.

3 mensen; een oudere man met naast hem 2 vrouwen op leeftijd zitten buiten op een bankje, kijken streng naar de camera. Op de achtergrond bomen en struiken. Ze hebben kleurrijke kleding aan en de vrouw in het midden een petje op.

Foto: PR Theater aan de lijn

Aanmelden en reserveren

Voor deze voorstelling is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@dementienetwerk.nl. Per e-mailadres kunt u maximaal 2 toegangskaarten bestellen.

bestel uw kaarten (e-mail)

Vanwege de coronamaatregelen ontvangt u een e-mailbericht over de coronamaatregelen en of de voorstelling doorgaat, of eventueel wordt verplaatst naar een andere datum.

Logo's mede-organisatoren

Logo van Dementienetwerk

Logo Odensehuis Zutphen

Logo de Bovenkamer

 

Deze activiteit maakt deel uit van