Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Uitgelicht

Wij zijn er voor iedereen die te maken krijgt met dementie. Doe je met ons mee?

Met ruim 3.500 vrijwilligers en 22.000 collectanten is Alzheimer Nederland altijd in de buurt. Ook in onze regio Oost-Veluwe zijn onze vrijwilligers onmisbaar bij de ondersteuning van mensen met dementie en het dementievriendelijker maken van onze samenleving. Word ook vrijwilliger en doe mee! We hebben regelmatig leuke vacatures in de omgeving van Apeldoorn, Heerde, Epe, Vaassen, Brummen, Voorst en Hattem. Ben je benieuwd hoe je kunt bijdragen? Klik op  de onderstaande link, doe de test en ontdek in 1 minuut welk vrijwilligerswerk bij jou past!

Vrijwilligers aan tafel

Activiteiten in deze regio

Alzheimer Nederland biedt regionaal hulp en advies, bijvoorbeeld via het Alzheimer Café en de Onvergetelijke Kookclub. Bezoek een fijne ontmoetingsplek bij jou in de buurt voor tips en informatie over dementie. Krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten.

Activiteitenfilter

Overzicht locaties

Welke regionale ondersteuning vind je bij jou in de buurt? Denk aan aan het Alzheimer Café, Onvergetelijke Kookclub en bijvoorbeeld een wandelgroep.

Voorzieningen in de regio

Netwerk Dementie Oost-Veluwe

Wil je weten welke voorzieningen er in jouw regio zijn voor mensen met dementie? Netwerk Dementie Oost-Veluwe, een samenwerkingsverband van professionals en organisaties, heeft alle voorzieningen in de regio op een rij gezet voor jou. Denk bijvoorbeeld aan casemanagement en ontmoetingscentra.

Bekijk voorzieningen

Familie Spanjer

Informatie over dementie

Brochures Alzheimer Nederland

Ben je op zoek naar meer informatie over dementie? We helpen je graag met onze gratis brochures.

Joan-Anne en vader Randolph

Op Dementie.nl krijgen mantelzorgers en mensen met dementie tips en informatie over leven met dementie.

Ineke achter haar computer aan het werk voor de dementielijn

De DementieLijn biedt zeven dagen per week een luisterend oor bij omgaan met de en advies mentie.

Over Oost-Veluwe

Afdeling Oost-Veluwe organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. Wij zijn actief in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde en Voorst.

Contact

Heb je een vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem contact met ons op