100 plaatsen voor Mantelzorgers uit Heerde voor de Plattelandskomedie “Zorgboerderij De drie gebroeders”

Op dinsdagavond 19 april om 20.00 kunt u als mantelzorger, kosteloos het toneelstuk “Zorgboerderij de drie gebroeders” in de Heerd zien.

Het gaat niet zo goed met de boerderij van de broers Harm en Rinus Veldman.

Broer Albert, mede-eigenaar van de boerderij, ergert zich groen en geel aan zijn luie broers en zou graag zien dat de boerderij wat geld op gaat leveren. Albert lanceert samen met zijn vrouw Aleida een plan om er een zorgboerderij van te maken. De laatste kans voor Harm en Rinus, anders eisen ze dat de boerderij verkocht wordt. Gelukkig is er tante Ko nog, zij is de steun en toeverlaat Harm en Rinus en vindt dat ze het moeten proberen, ze wil zelfs helpen! Dus gaan Harme en Rinus akkoord. Met elkaar moet je er een succes van kunnen maken, als iedereen zijn beste beentje voorzet. Iedereen? Heeft iedereen wel de wil om er een succes van te maken? Of spelen er andere belangen mee?

Wilt u als mantelzorger op dinsdag 19 april naar dit toneelstuk? Stuur dan voor 12 april een mail naar info@depluheerde.nl met als onderwerp “Aanmelding Toneel” en met hoeveel mensen u komt.

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door