Alzheimer Benefietconcert

Benefiettcncert Vaassen Grote Kerk 14-11-21,  15:00 uur
Alzheimer Benefietconcert, Oost Veluwe

Een concert om nooit te vergeten

Je hoort het weleens, diagnose Alzheimer. En dan denk je waarschijnlijk “wat erg”. Maar wat als die diagnose komt voor je man, je vader of moeder, je oma of opa? Opeens dichtbij. Heel echt. Dan voel je, dan zie je wat de impact is op een geliefde, dan ervaar je wat er gebeurt in een relatie, een gezin, een familie.

Dan realiseer je je hoe belangrijk de jaarlijkse collecteweek voor Alzheimer is. In deze week collecteren vrijwilligers voor een toekomst zonder dementie en voor betere ondersteuning van mensen met dementie, en voor hun mantelzorgers. Dit jaar is dat van 7 tot en met 13 november.

En daarom organiseert familie Zweers dit jaar aansluitend op de collecteweek een concert om nooit te vergeten. Een Benefietconcert ter herinnering aan Anne Zweers en ten behoeve van Stichting Alzheimer Oost Veluwe.

Op 14 november 2021 worden in de Grote Kerk in Epe optredens verzorgd door Prins Bernhard uit Emst, Zwier van der Weerd (zang), Ane Mulder (orgel) en Selena en Bo (zang, gitaar en piano).

Het concert begint om 15:00 (kerk open 14:30) Kaarten à EUR 15,- zijn te koop bij Lunchroom/Restaurant De Baron, Hoofdstraat 91, Epe en bij Spar van Luttikhuizen, Vaassenseweg 12, Emst. De kaartverkoop start op 15 oktober. We verzoeken u rekening te houden met de dan geldende Corona-maatregelen voor evenementen.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door