Alzheimer Café Heerde goed bezocht

Alzheimer café Heerde 3 november goed bezocht

Kristel Klok van Huisartsenpraktijk vertelde tijdens het Alzheimer Café Heerde afgelopen week over haar werkzaamheden voor de ouderen in de praktijk. 

Met belangstelling hoorden de bezoekers dat je rechtstreeks met haar een afspraak kan maken als je b.v. twijfels hebt over je geheugen.

Voorkeur heeft zelfs dat je met je partner of één van de kinderen komt om over je zorgen over je geheugen te praten. Soms is een bezoek aan de huisartsenpraktijk een te grote stap, in dat geval komt de Praktijkondersteuner Ouderen bij u thuis als u dat wenst.

Diverse onderwerpen werden besproken, want een Praktijkondersteuner ouderen is er ook voor andere ongemakken waar men op oudere leeftijd last van kan krijgen.

Er werd ook uitgelegd wat het Geheugen Steunpunt in Epe en Hattem voor mensen met dementie en hun mantelzorger kan betekenen en hoe een casemanager ondersteuning kan bieden voor iemand met dementie die thuis woont.

Het volgende Alzheimer Café is op woensdagmiddag 1 december van 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) tot 15.00 uur. Het thema is dan welke invloed goede herinneringen en muziek hebben op uw geheugen. Sinterklaas komt met enkele pieten ook op bezoek, daarom koppelen we het thema van deze avond o.a. aan herinneringen en liedjes aan de Sinterklaastijd uit uw jeugd.

U bent van harte welkom.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Annemieke Wijma, tel. 06-20596404 of Fennie Tiemens, tel. 06-15101849.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door