Gele tulpen en een gesprek aan de voordeur in Hattem

Op woensdag 22 april hebben Ellen Snijder van het Geheugensteunpunt en Monique Zuidwijk van Alzheimer NL Oost-Veluwe tulpen rondgebracht in Hattem. 

Deze gele tulpen zijn gebracht naar Hattemers met dementie die op de wachtlijst staan voor een casemanager, de bezoekers van het Geheugensteunpunt in Hattem en naar zelfstandig wonende Hattemers die in deze tijden wel een bloemetje kunnen gebruiken. Ook werd het kantoor van thuiszorgorganisatie Verian niet overgeslagen. Het was bijzonder te zien dat niet alleen de prachtige gele tulpen maar ook het ‘praatje op 1,5 m voor de deur” de mensen goed deed.  

In deze bizarre corona-tijden, waarin er geen bijeenkomsten en dagbesteding zijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, is het vaak extra zwaar thuis.  Heeft u behoefte aan een gesprek of heeft u een concrete vraag, neem dan contact op met het Geheugensteunpunt Hattem: coördinator: Ellen Snijder, tel nr 06 12530048 (dinsdag t/m vrijdag), E-mail: hattem@hetgeheugensteunpunt.nl

Dank aan de mensen uit Heerde/Hattem en omgeving voor hun donaties om dit mogelijk te maken! En Fennie Tiemens van het Alzheimer Café Heerde, dank voor het aanleveren van de tulpen!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door