Het Geheugenkabinet voor mensen met dementie en hun naasten

CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
7311CL Apeldoorn
Nederland

Plan Route

52.2154115, 5.9584329

 

Iedere derde maandag van de maand organiseert CODA het Geheugenkabinet; een activiteit in CODA Centrale Bibliotheek speciaal voor mensen met dementie en hun naasten. Komt u ook?

Wat gaat u doen?
Tijdens deze activiteit kijkt u in een kleine groep naar afbeeldingen en video’s uit CODA Archief en gaan we daar samen over in gesprek. Wat ziet u? Waar doet het u aan denken? Hoe deed u dit vroeger? Ontspanning en plezier staan centraal; zo traint u op een leuke, gezellige en laagdrempelige manier het geheugen, terwijl u samen geniet. Het Geheugenkabinet heeft elke maand een ander thema. Voorbeelden van thema’s die eerder aan bod zijn gekomen zijn onder andere: IJspret, ADO Speelgoed, Zwitsal, voorwerpen van vroeger en Paleis Het Loo.

Tijdstip en plaats
Het Geheugenkabinet vindt plaats elke derde maandag van de maand op de eerste verdieping van CODA Centrale Bibliotheek. De activiteit begint om 10:00 en eindigt om 11:30. Wilt u gratis een rolstoel of rollator lenen? Neem dan contact op met de receptie van CODA om deze te reserveren. 

Aanmelden
Wilt u aan een activiteit deelnemen? Mail dan naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl en meld u en uw naaste aan. Zet daarin uw naam en met hoeveel personen u wil komen. Vergeet niet de datum te noemen waarop u wil komen. 

Meedoen is gratis
We vinden (financiële) toegankelijkheid belangrijk. Daarom is deze activiteit gratis.

 

Informatie over het Geheugenkabinet vindt u ook op www.coda-apeldoorn.nl/geheugenkabinet.  

 

Foto: Medea Huisman / CODA

Deze activiteit maakt deel uit van