Rondleiding Onvergetelijk CODA voor mensen met dementie en hun naasten

CODA Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn
Nederland

Plan Route

52.2154115, 5.9584329

Rondleiding Onvergetelijk CODA voor mensen met dementie en hun naasten

Rondleiding Onvergetelijk CODA voor mensen met dementie en hun naasten

Iedere eerste maandag van de maand organiseert CODA een rondleiding door CODA Museum speciaal voor mensen met dementie en hun naasten. Komt u ook? 

Over Onvergetelijk CODA
Onvergetelijk CODA is een gezellig en ontspannen uitje voor mensen met dementie en hun dierbaren. Tijdens deze rondleiding bekijkt u in een kleine groep een aantal kunstwerken uit één of meerdere tentoonstellingen in CODA Museum. ‘Wat ziet u?’, ‘Waar doet het u aan denken?’ en ‘Vindt u het mooi?’ zijn voorbeelden van vragen waar we het over gaan hebben. Het gaat er hierbij niet om of u veel van kunst weet, maar het gaat vooral om samen ontspannen en genieten. Deze maandelijkse rondleidingen hebben elke keer een ander thema. 

Hoe ziet een rondleiding er uit?
Het programma begint met een kopje koffie of thee in CODA Museum, waarna we in een kleine groep met de rondleiding beginnen. Tijdens de uitleg en opdrachten zijn klapstoelen aanwezig zodat iedereen kan zitten. Gebruikt u een rolstoel of scootmobiel, dan is deze uiteraard ook van harte welkom. Eveneens bieden we een gratis te lenen rolstoel of rollator aan. Neem contact op met de receptie van CODA om deze te reserveren.

Tijdstip, aanmelden en kosten
U bent van harte welkom om 14:00 uur voor een kopje koffie of thee. Daarna beginnen we met de rondleiding. Deze duurt tot 16:00. Wilt u aan een rondleiding deelnemen? Mail dan naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl en meld u en uw naaste aan. Zet daarin uw naam en met hoeveel personen u wil komen. Vergeet niet de datum van de rondleiding te noemen waarop u wil komen. De prijs is €7,50 per persoon. Dat is inclusief rondleiding, toegang tot CODA Museum en koffie of thee.

 

 

Foto: Medea Huisman / CODA


 

Deze activiteit maakt deel uit van