Expositie en presentatie Creatieve Werkmap met 15 kleurprenten in Veghel

logo Atelier bijzonder Ontmoeten

Van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 17 maart 2018 is er een expositie van de gemaakte werkstukken van de deelnemers van Atelier Bijzonder Ontmoeten.

Zaterdag 24 februari 2018 vind om 10.30 uur de officiële opening van deze expositie in het PieterBrueghelHuis, middegaal 25 in Veghel plaats. Tevens zal de eerste Creatieve Werkmap feestelijk overhandigd worden.

Wilt u zelf ook creatief en gezellig bezig zijn, maar vindt u het lastig om zelf een onderwerp op papier te zetten, dan bieden wij u een oplossing. Kunstenares Janine de Goey ontwierp naar een idee van Marie-José Keurlings, zelf mantelzorgster en samen met haar vader bezoekster van het Atelier, een serie van 15 kleurprenten gebundeld in een verzamelmap. Prachtige prenten op A3 formaat. Geen gepriegel, goed zichtbaar, dus ook zeer geschikt voor mensen met geheugenproblemen, een niet-aangeboren hersenletsel of een motorische- of visuele beperking. Hoe de prenten er gekleurd uit komen te zien bepaalt u zelf.

U kunt er zelf mee aan de slag, maar ook in groepsverband. Eventueel kunt U wekelijks aansluiten bij het ‘Atelier Bijzonder Ontmoeten’ op zaterdagochtend vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur in het PieterBrueghelHuis. En hoe leuk is het om met anderen te werken, generatie doorbrekend bij u thuis, in uw zorgcentrum of in uw eigen buurt. Samen is vaak gezelliger dan alleen. Creatief bezig zijn verbindt en geeft tijd om even op verhaal te komen. Je wordt er vrolijk van en het maakt je trots op het resultaat.


Kosten:
De creatieve werkmap met 15 kleurprenten kost € 20,-
Losse kleurprenten kosten € 1,-

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door