Vrouwensociëteit in Uden

Kinderboerderij
Artillerieweg 3
5403 PB Uden
Nederland

Plan Route

Een plek waar vrouwen met geheugenproblemen  elkaar ontmoeten om een kop koffie te drinken, wat te praten, of iets leuks ondernemen.

De bijeenkomsten worden begeleid door enthousiaste  vrouwen die van gezelligheid houden. Marianne Westdijk, Marjon Oorthuizen, Jeanne Stout, Hermien van de Kerkhof en Dymph Saers zijn vijf van hen.

Wat doen zij zoal? “Dat laten wij vooral afhangen van de vraag. De ene keer zullen het vrouwendingen zijn, gewoon met elkaar praten en iets drinken. Met mooi weer zoeken we de buitenlucht op bijvoorbeeld midgetgolf of we nemen een kijkje in de kinderboerderij zelf. Wij zijn heel blij dat wie hier iedere twee weken een mooie ruimte tot onze beschikking hebben,” vertellen de initiatiefnemers.

De sociëteit staat natuurlijk ook open voor suggesties van deelnemers en/of mantelzorgers. Bij uitstapjes kan het tijdstip - in overleg met de deelnemers -   afwijken.


Deelname kost 7,50 euro per keer, inclusief consumpties. Aan de uitstapjes zijn, afhankelijk van de activiteit, extra kosten verbonden. 

Voor aanmelding of meer informatie: 06-54 76 22 35 of e-mail

Deze activiteit maakt deel uit van