Geheugentafel Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken

De Geheugen Tafel: maandelijks spreekuur over dementie in bibliotheek
Per 25 oktober 2018 start Bibliotheek Landgraaf – Onderbanken met de Geheugen Tafel. Dit initiatief is genomen door Alzheimer Parkstad Limburg en Bibliotheek Landgraaf – Onderbanken. Maandelijks kunnen mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en professionals elkaar ontmoeten aan de Geheugen Tafel in de bibliotheek. Een vrijwilliger van Alzheimer Parkstad Limburg is aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Ook is er een EHBD- (Eerste Hulp Bij Dementie) koffer aanwezig met allerlei informatiemateriaal. De ontmoeting en het gesprek met elkaar staan centraal. De bibliotheek zorgt voor een plezierige ontmoetingsplek.


Waar en wanneer?
Bibliotheek Landgraaf – Burgerhoes
24 september en 26 november
15.00-16.00 uur

Contact

Afdeling Parkstad Limburg
Quaedvlieglaan 13
6371 HA Landgraaf

Secretariaat
Dhr. L.S.G. Pieters

Nieuwsbrief Alzheimer Parkstad Limburg

Abonneer u hieronder op Nieuwsbrief Alzheimer Parkstad Limburg: een gratis periodiek over allerlei onderwerpen rond dementie.

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 4 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Parkstad
Alzheimer Café Parkstad
Alzheimer Café Parkstad
Alzheimer Café Parkstad

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.