Lang zal hij leven - interactief theater ivm Wereld Alzheimer Dag

"Lang zal hij leven" interactief theater

"Lang zal hij leven" is een theaterstuk over euthanasie bij dementie. Interactief, dat wil zeggen dat het publiek zich ermee mag bemoeien. Een moeilijk maar belangrijk onderwerp dat in veel families tot discussies leidt. De voorstelling draait om een familiegesprek over euthanasie bij dementie. Tijdens het stuk wordt het publiek actief betrokken bij de dilemma’s en vragen die het verhaal oproept. Het is een creatieve manier om verschillende standpunten over een maatschappelijk thema bespreekbaar te maken.
De voorstelling is tot stand gekomen door een creatieve samenwerking tussen de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) en productiehuis Nachtzon Media. In totaal duurt de hele voorstelling 60-70 minuten. Hij wordt op 21 september twee keer uitgevoerd, een keer 's middags (voor professionals, die is vol) en 's avonds voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp. Toegang is gratis. Locatie: Locatie: De Lindenberg, Ridderstraat 23, Nijmegen. Tijd: aanvang voorstelling 19.30 uur, sluiting 21.00 uur. Wel graag even aanmelden, dat kan hier: https://www.radboudumc.nl/formulieren/lang-zal-hij-leven 

Wij hopen u te mogen verwelkom op 21 september. Graag tot dan!

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door Het Radboudumc Alzheimer Centrum  in samenwerking met ZZG zorggroep, Alzheimer Nederland regioafdeling Nijmegen en De Waalboog. 

Poster voorstelling
Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door