Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Iemand die dement wordt, kan nog veel. Zelfs bij gevorderde dementie kunnen veel mensen de dingen die ze ‘altijd’ hebben gedaan. Huishoudelijk werk, voor veel vrouwen (en mannen) een levenslange gewoonte, hoort daarbij. De was vouwen, breien en haken, ramen lappen – als eventuele fysieke problemen niet in de weg zitten. En natuurlijk geldt dat ook voor vele handelingen bij het koken!
De Onvergetelijke Kookclub borduurt daarop voort. Het is een plek waar mensen met dementie samen met een naaste terecht kunnen om samen met anderen een heerlijke driegangenmaaltijd te bereiden en samen te eten. Natuurlijk onder leiding van een ervaren kok van Resto van Harte en ondersteund door vrijwilligers.
Deze Onvergetelijke Kookclub is een initiatief van Alzheimer Nederland, regio Nijmegen, en de activiteit is met nadruk bedoeld voor iedereen uit de hele regio (dus niet alleen uit Nijmegen, maar ook de omliggende gemeenten) .

Contact

Contact

Heb je een vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem contact met ons op

Adres

  • Regio Nijmegen

    Wijkcentrum Dukenburg

    Meijhorst 7039

    6537EP Nijmegen

Onvergetelijke Kookclub regio Nijmegen is onderdeel van

Regio Nijmegen

Regio Nijmegen organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Beuningen, Berg en Dal, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen, West Maas en Waal en Wijchen.

Regio nijmegen