WAD met Pannenkoekenboot sept.2022

Pannenkoekenboot bij Waalbrug
Pannenkoekenboot bij Waalbrug

Boottocht mét pannenkoeken!

 In september is het Wereld Alzheimer Dag. Daarom  organiseert de afd. Nijmegen van Alzheimer Nederland iets leuks voor mensen met dementie én een mantelzorger of een begeleider. In eerste instantie gaat het om thuiswonende mensen met dementie met hun mantelzorger/begeleider. Wat dacht u van een boottocht op de Pannenkoekenboot? Helemaal gratis! Dat doen we donderdagmiddag 22 september.
We kunnen 60 mensen ontvangen, met wat goede wil nog wel wat meer. De boot is goed toegankelijk voor rolstoelers en rollators. Alleen de w.c. is wat minder goed te bereiken. Daarvoor moet u een trap van 10 treden op én af. Het is wel een makkelijke trap. U kunt zich aanmelden door:

  • een email te sturen naar nijmegen@alzheimervrijwilligers.nl  met naam, adres, woonplaats, tel.nr, e-mailadres, 1 of 2 personen (maximum van 2, als er een derde mee moet, kan die zich apart aanmelden) en vermeldt bijzonderheden (zoals rolstoel of rollator).
  • Of u meldt zich aan via de telefoon (met dezelfde gegevens): bellen met 06 – 21 44 60 33. Meldt u zich vast aan, want vol = vol.

We hopen u te mogen ontvangen!
 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door