Ben jij in 2021 ook (weer) collectant voor Alzheimer Nederland?

Collectant voor Alzheimer Nederland
Collectant?

Als afdelingsvrijwilliger weet jij als geen ander hoe belangrijk het werk van Alzheimer Nederland is.

Eén op de vijf mensen krijgt dementie en door de vergrijzing en het ouder worden van de bevolking zal in 2040 ruim een half miljoen mensen dementie hebben.

Onze jaarlijkse collecteweek (dit jaar van 7 t/m 13 november) is dus ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland.

Daarom vragen wij jou om je aan te melden als collectant en mee te helpen. Dan neemt de plaatselijke organisator contact met je op, om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan op straat, maar ook online, vanaf je eigen bank.

Wil je graag helpen, maar heb je niet zoveel tijd? Geen probleem. We zijn enorm dankbaar dát je je wilt inzetten. Dus of je nou vijf avonden de straat op gaat of één avond een uurtje: elke euro telt. En óók wanneer je alleen online wilt collecteren zijn we blij met je!

En wil je liever helpen bij de organisatie van de collecte? Dat kan uiteraard ook! Geef dit dan aan bij je aanmelding, dan bekijken we de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie/aanmelden op de link onderaan de pagina.

Tenslotte zijn we je ook erg dankbaar als je de collecte en onze zoektocht naar collectanten en collecte-organisatoren onder de aandacht wilt brengen van je eigen netwerk! Want ook de hulp van je familie, vrienden, buren en bekenden is van harte welkom. Wijs ze op deze gelegenheid om Alzheimer Nederland (en dus ook afdeling West-Brabant) te steunen!

 

Bestuur Alzheimer Nederland, afdeling West-Brabant

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door