Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Planning

Elke 2e dinsdag van de maand: informatieavond met gastspreker

Centraal staat vooral kennisoverdracht over allerlei thema’s, die te maken hebben met dementie en alles wat daarbij van belang is. Vooraf en in de pauze is er wel gelegenheid voor persoonlijk contact tussen de bezoekers onderling en de vrijwilligers. Vanwege de tijd zijn het vaak korte gesprekken en daar willen we wat aan doen.
Gespreksleiders: Willy Goossen en/of Caroline van Gessel.

Tijdsindeling informatie avond:

  • 19.00 – 19.30 uur: Inloop met koffie en thee
  • 19.30 – 20.00 uur: Interview met deskundige
  • 20.00 – 20.30 uur: Pauze
  • 20.30 – 21.00 uur: Gelegenheid tot vragen stellen en discussie

Elke 3e woensdag in de maand “In loop Middag”(sept – juni)

Welkom voor koffie/thee, gesprek en ervaringen uitwisselen rondom dementie, tussen 15.30 en 17.00 uur. Voor meer informatie: Gerrit Heuvel, [email protected], tel: 06 22449673

Vervoer

Personen, die voor vervoer naar het Alzheimer Trefpunt Tiel aangewezen zijn op anderen, zouden gebruik kunnen maken van AutoMobiel. Het lidmaatschap van Automobiel bedraagt € 15,- per jaar. Daarna kan men het hele jaar onbeperkt ritten aanvragen. Hiervoor betaalt men de vrijwillige chauffeur € 0,35 per kilometer voor het vervoer.  Meer informatie automobiel of bel 088-7004100.

Contact

Geplande activiteiten

Activiteitenfilter

Alzheimer Trefpunt Tiel is onderdeel van

Rivierenland

Afdeling Rivierenland organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel en West Betuwe.

Afdeling Rivierenland