"Mijn vader de sterrenkijker."

Zorgcentrum Vrijthof
Burgemeester Meslaan 49
4003 CA Tiel
Nederland

Plan Route

LET OP!   Vanavond gewijzigde locatie!!!!

Maartje Duin – ‘Mijn vader de sterrenkijker’.
De vader van Maartje heeft Alzheimer. Nu zijn herinneringen verdwijnen, komen bij haar de vragen. Wat deed hij in de jaren voor haar geboorte, toen hij promoveerde als sterrenkundige? Samen bezoeken ze de Oude Sterrewacht in Leiden.

Mijn Vader de Sterrenkijker is een korte voorstelling waarbij Maartje het verhaal op het podium vertelt, ondersteund door audiofragmenten. De animaties zijn van All Things Moving en de muziek is van Roald van Oosten. Na afloop praat Maartje met het publiek over het omgaan met dementie.

Tijdsindeling avond:

19.00- 19.30 uur:      Inloop met koffie en thee
19.30- 20.00 uur:      Interview met deskundige
20.00- 20.30 uur:      Pauze
20.30 - 21.00 uur:     Gelegenheid tot vragen stellen en discussie
21.00 - 21.30 uur:     Mogelijkheid tot napraten en een drankje

Vervoer naar het Alzheimer Café Tiel

Personen, die voor vervoer naar het Alzheimer Café Tiel aangewezen zijn op anderen, zouden gebruik kunnen maken van AutoMobiel.

Het lidmaatschap van AutoMobiel bedraagt € 15,- per jaar. Daarna kan men het hele jaar onbeperkt ritten aanvragen. Hiervoor betaalt men de vrijwillige chauffeur € 0,30 per kilometer voor het vervoer.

AutoMobiel is een initiatief van Servicepunt Thuiswonen met steun van de gemeente Tiel en de provincie Gelderland. Het Servicepunt heeft zich ten doel gesteld om met een scala aan activiteiten het langer thuis wonen mogelijk te maken.

Voor informatie telefoonnr. 088-7004100

Deze activiteit maakt deel uit van