Rechtsbescherming bij dementie.

Het Bolderhuis
Prijsseweg 1
4105 LE Culemborg
Nederland

Plan Route

51.9499642, 5.2164692

Dementie vermindert het vermogen om wensen kenbaar te maken. Als het niet meer lukt om zelf je belangen te behartigen, wat dan?  Welke rechten heeft u dan? Wie behartigt uw belangen? En welke rechten hebben uw vertegenwoordigers? Het is belangrijk om uw wensen vast te leggen en zaken tijdig te regelen. 

Gastspreker Angelique van Sommeren gaat u meenemen in haar verhaal over mentorschap en bewindvoering. Zij  werkt  als mentor voor mensen, die moeite hebben met het nemen van beslissingen over hun eigen verzorging of behandeling. Ook kan er een moment komen, dat het regelen van financiële zaken niet meer lukt. Hoe beschermt u dan uw geldzaken? Wat is bewindvoering? Hoe vraagt u dit aan? Angelique zal hier deze avond veel over vertellen en natuurlijk is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Onze maandelijkse informatieavonden zijn erop gericht om, op een laagdrempelige manier, samen te komen, zodat u meer te weten komt over dementie, om kennis te vergaren en daarnaast lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen. 

Vriendelijk verzoeken wij u om u vooraf aan te melden. 
Aanmelden kan via e-mail m.muis@alzheimervrijwilligers.nl of bel naar 06-34470367.

 

Deze activiteit maakt deel uit van