Congrestival: 'Je zult 't maar vergeten' 11 juni in de centrale bibliotheek Rotterdam

Op 11 juni 2018 wordt in de Centrale bibliotheek in Rotterdam een uniek evenement georganiseerd voor iedereen die op een of andere manier met dementie te maken heeft: mensen met geheugenproblemen of dementie, hun mantelzorgers én professionals uit zorg en welzijn.

De bijeenkomst is gratis voor mensen met dementie of geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Voor docenten, studenten en professionals kost deelname €50,-

Het wordt een dag vol interessante ontmoetingen, verrassende workshops, zang en film en lekker eten, maar er is ook tijd om te ontspannen. Rode draad in het Congrestival is langer op een prettige manier thuis wonen met dementie én zoveel mogelijk  blijven meedoen in de buurt.

Dus hebt u in uw directe omgeving met dementie te maken of hebt u zelf last van vergeetachtigheid of dementie? Werkt u in zorg of welzijn of bent u dementieverpleegkundige? Bent u student of docent? Kom dan naar deze unieke dag!

Er is een doorlopend programma samengesteld met uiteenlopende activiteiten rond dementie. U maakt uw eigen programma.  Met keuzes uit presentaties, workshops, en ontspanningssessies, zoals een fijne handmassage. Ook worden er films over dementie vertoond en is er een technologiemarkt, waar u zich op de hoogte kunt stellen welke snufjes er zijn voor mensen met dementie. Voor elk wat wils dus en u zult zich geen moment vervelen.

Meer informatie.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door