DemenTalent in Prins Alexander, start project met wethouder Sven de Langen

DemenTalent

Officiele start DemenTalent in Prins Alexander

Wethouder Sven de Langen kreeg dinsdag 15 september een kijkje in het werk van DemenTalent in Prins Alexander. DemenTalent kijkt naar wat de deelnemers kunnen en koppelt dat talent aan organisaties en projecten die dat kunnen gebruiken. Mensen met niet aangeboren hersenletsel en beginnende dementie knappen daar ook eens heel erg van op. Hij ging met Lenie Maccow, deelneemster van het tuinteam in gesprek, “uw glimlach zegt mij genoeg”, zei de wethouder.

 Omdat de wijk Het Lage Land een nieuwe bestrating en beplanting krijgt heeft het project van de gemeente een boom op het Samuel Esmeijerplein toegewezen gekregen die symbool zal staan voor het project. Deze boom werd symbolisch door de projectleiders Joost Kuijpers en Lenie Maccow aan de wethouder overhandigt. De houten boom op de foto hing vol met de vergeet-me nietjes en iedereen heeft er één mee naar huis gekregen.

Ook ondertekende hij het certificaat van Debby Oosterwolde, vrijwilligster in het Huis van de Wijk. Zij had deelgenomen aan de training DemenTalent.

Voor meer informatie: http://www.dementalent.nl/locatie/rotterdam en het artikel in de Havenloods

https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/1008939/z-kunnen-dementerende-rotterdammers-zich-tch-inzetten-voor-hu

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door