Kerstlunch (Feijenoord)

Feijenoord Stadion
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
Nederland

Plan Route

51.894428, 4.521318

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de bijzondere kerstlunch die KPN ”Mooiste Contact Fonds” organiseert. Met deze kerstlunch willen de medewerkers van KPN hun waardering laten blijken voor de mantelzorgers van mensen met dementie.

Hoewel de drukke kerstperiode ongetwijfeld zwaar op u drukt, hopen wij toch dat u zich vrij kunt maken en deel kunt nemen aan deze unieke, speciaal voor u georganiseerde lunch. Het is een verwenmoment voor u!

Tijdens de lunch staat er een vrijwilliger voor u klaar waarmee u desgewenst kunt lunchen, praten, u kan laten rondleiden of u in contact kan brengen met andere mantelzorgers. Ook is er muziek, een kerstman en bent u in één van Rotterdams grootste stadions want voor de afdeling Rotterdam en omstreken wordt de kerstlunch verzorgd, bij:

Feyenoord op 14 december en bij Sparta op 6 december!

  • Op beide locaties wordt u verwacht tussen 11.30 en 12.00 uur.
  • De gezellige middag met kerstlunch duurt van 12.00 tot 15.00 uur
  • Na 15.00 uur keert u na een leuke ervaring rijker weer huiswaarts.

Omdat er slechts 50 mantelzorgers kunnen deelnemen per locatie vragen wij u zich vóór 10 oktober aan te melden via onderstaand formulier. Ook van Alzheimer Rotterdam e/o zullen er mensen aanwezig zijn. Wij hopen u aldaar te mogen ontmoeten!

 

Registratieformulier

Alzheimer Nederland gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees meer in onze privacyverklaring. Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor de kerstlunch waar u aan deelneemt en zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden.  Na afloop van de  kerstlunch worden deze gegevens verwijderd.

Deze activiteit maakt deel uit van