Online Alzheimer Cafe Dementie en levenseinde (in plaats van het fysieke cafe)

Dementie en levenseinde

Maandag 12 oktober vond er een online Alzheimer Café Ridderkerk plaats. Deze keer met een interview van Lenie de Jong met dr. Alfred Teeuw, specialist ouderengeneeskunde, over het thema ‘Dementie en Levenseinde’. De medische beslissingen, de rechtspositie van de patiënt, inspraak van de familie en euthanasie komen aan bod.

De werkgroep van het Alzheimer Café heeft besloten om de ‘live’ Alzheimer Cafés in Wijkcentrum West voorlopig niet door te laten gaan vanwege het oplopende aantal COVID-19 besmettingen en de daarbij behorende strengere maatregelen. Op deze veilige manier, online,  is de informatie voor iedereen beschikbaar en niet alleen voor de kleine groep mensen die bij de avond aanwezig zouden kunnen zijn.

Het Alzheimer Café Ridderkerk wordt georganiseerd door de werkgroep bestaande uit Karaat Mantelzorg, Salem, Riederborgh, Internos en Aafje. Video is gemaakt door Online Beeldvorming in opdracht van Karaat Mantelzorg.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mineke Boon, senior mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg of Angelique Bloemberg via 0180 – 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl.

Deze activiteit maakt deel uit van