Première film over alzheimer met Q&A Viggo Mortensen

première film over alzheimer met Q&A Viggo Mortensen

FALLING

DONDERDAG ONLINE Q&A MET VIGGO MORTENSEN

Viggo Mortensen

Op donderdag 22 juli om 19:00 is Viggo Mortensen, regisseur en hoofdrolspeler uit Falling, digitaal bij ons te gast voor een exclusieve Q&A na afloop van de film. De Q&A wordt gemodereerd door filmjournalist Nico van den Berg.

Viggo Mortensen is vooral bekend van zijn rol als Aragorn in de Lord of the Rings-films (2001 – 2003). Daarna koos hij in zijn carrière vooral voor kleinere projecten, zoals de films van David Cronenberg (Eastern PromisesA History of Violence) en publieksfavorieten als Captain Fantastic en Green BookFalling is het aangrijpende regiedebuut van Mortensen over een heftige en herkenbare vader-zoon relatie.

John (Mortensen) woont samen met zijn partner Eric en hun dochter in Californië, ver verwijderd van het traditionele plattelandsleven dat hij jaren geleden ontvluchtte. Wanneer zijn eigenwijze vader Willis (Lance Henriksen) begint te dementeren, brengt hij hem naar Los Angeles om een huis in de buurt voor hem te zoeken. Hun twee totaal verschillende werelden komen met elkaar in botsing. Beiden staan ze voor de uitdaging een manier te vinden om elkaar te accepteren en te vergeven.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door