Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Uitgelicht

Vacatures afdeling Rotterdam e.o.

In de regio Rotterdam e.o. zijn we wegens het verstrijken van de termijn van onze huidige voorzitter op zoek naar een inspirerende opvolger. Ook zoeken we een nieuwe webmaster voor het bijhouden van deze website en onze social media.

De volledige vacatures leest u via de onderstaande links.

voorzitter rotterdam

Activiteiten in deze regio

Alzheimer Nederland biedt regionaal hulp en advies, bijvoorbeeld via het Alzheimer Café en de Onvergetelijke Kookclub. Bezoek een fijne ontmoetingsplek bij jou in de buurt voor tips en informatie over dementie. Krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten.

Activiteitenfilter

Overzicht locaties

Welke regionale ondersteuning vind je bij jou in de buurt? Denk aan aan het Alzheimer Café, Onvergetelijke Kookclub en bijvoorbeeld een wandelgroep.

Voorzieningen in de regio

Bezoek een ontmoetingsplek bij jou in de buurt

Een dementievriendelijke ontmoetingsplek is een fijne plek in de buurt om mensen te ontmoeten en actief te blijven. Samen gezellige activiteiten ondernemen in een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek, waar iedereen zichzelf kan zijn, ook mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie. 

Odensehuis

Over Rotterdam e.o.

Afdeling Rotterdam organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Rotterdam (m.u.v. deelgemeente Rozenburg), Ridderkerk, Capelle aan de IJssel en Krimpen aan de IJssel.

Contact

Heb je een vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem contact met ons op