Alzheimer Nederland in uw regio: 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard

De afdeling organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten en wijst de weg naar hulp in uw omgeving. De afdeling heeft te maken met 7 gemeenten:  ’s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, Boxtel, Sint Michielsgestel, Zaltbommel en Maasdriel. In totaal wonen  302.000 mensen in het gebied van wie 5.400 mensen lijden aan een vorm van dementie. De prognose in 2030 is 7.530 mensen met dementie...

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn 4 vacatures in uw regio

Contact

Afdeling Regio 's-Hertogenbosch
Nieuwland 19
5283 AJ BOXTEL

Secretariaat
Corrie van Andel - van Duijnen

Nieuwsbrieven

Lees onze nieuwsbrief

Meer informatie

 

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 4 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Bommelerwaard
Alzheimer Café Regio 't Groene Woud
Alzheimer Café 'sHertogenbosch-Vught
Alzheimer Café Bommelerwaard

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.