Beleving van de mantelzorger

Alzheimer Café Vivent De Hooghe Clock
Klokkenlaan 85
5231 AP ’s-Hertogenbosch
Nederland

Plan Route

Welkom terug!
In september organiseren we weer het eerste, fysieke Alzheimercafé sinds de coronacrisis. U bent van harte welkom! Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de beleving van de mantelzorger. Hoe ervaart u het om te zorgen voor uw dementerende naaste? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe verandert het contact door de dementie? Waar loopt u in het dagelijks leven tegenaan? Hoe gaat u om met veranderingen in het gedrag van uw naaste? Hoe zorgt u ook voor uzelf? Waar haalt u de energie vandaan om de zorg vol te houden? Over deze belangrijke onderwerpen gaan we in gesprek met een mantelzorger/ partner van iemand met dementie.

Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders: Marieke Soontiëns, psycholoog, 088 – 163 7451 (secretariaat)
Ghis Boot, casemanager dementie, 06 – 5299 5076

Organisatie
Het Alzheimer Café ’s-Hertogenbosch -Vught is een initiatief van Vivent en wordt vormgegeven in samenwerking met Alzheimer Nederland Afdeling Regio ’s-Hertogenbosch-Bommelerwaard en met betrokkenheid van BrabantZorg, Van Neynselgroep en Farent.

Voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus: wij volgen de actuele richtlijnen van het RIVM en van Alzheimer NL. Bij klachten die passen bij het coronavirus, kunt u niet deelnemen aan het Alzheimercafé.

Deze activiteit maakt deel uit van