Een muzikale bijeenkomst GEANNULEERD

Alzheimer Café in zaal Restaurant De Nachtegaal
Boxtelseweg 15
5481 VE Schijndel
Nederland

Plan Route

51.6055556, 5.4163889

Het café van 24 januari zal in het teken staan van muziek. Gastspreker Rein van Bedaf (neurologisch muziektherapeut) neemt de aanwezigen mee in de werking van het brein en welke invloeden muziek hierop hebben. Hoe komt het dat muziek zo sterk verbonden is met emotie? En wat is de link tussen muziek en het geheugen? Wat zijn goede manieren om het brein te blijven stimuleren? Antwoorden op deze vragen en meer informatie zullen besproken worden op deze avond.

Gastspreker: Rein van Bedaf, neurologisch muziektherapeut.

Inlichtingen:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders: Bianca Peters, Gz-psycholoog 073 544 33 00 Monique Wolters, Sociaal werker 06 20 58 70 89

Organisatie:
Het Alzheimer Café is een initiatief van: Alzheimer Nederland Afdeling Regio ’s-Hertogenbosch-Bommelerwaard met de partners: Zorggroep Elde Maasduinen Boxtel, ContourdeTwern Boxtel, Laverhof Schijndel en Welzijn De Meierij Schijndel.

Tips 

  • Neem contact op met de Welzijnsorganisatie of het Steunpunt Mantelzorg in uw gemeente voor informatie over activiteiten voor mensen met dementie of voor mantelzorgers.
  • Iedereen die zorgt voor iemand met dementie vindt tips, informatie en ervaringsverhalen op www.dementie.nl
  • Kijk eens op www.alzheimer-nederland.nl

Deze activiteit maakt deel uit van