Elkaar in 2021 weer ontmoeten.

Alzheimer Café in Partycentrum De Weesboom
Voorstraat 17
5324 AT Ammerzoden
Nederland

Plan Route

 Het Alzheimer Café Bommelerwaard nodigt u van harte uit om elkaar in 2021 weer te ontmoeten. In het afgelopen jaar konden onze bijeenkomsten door de corona-crisis niet doorgaan.
Wij betreuren dit ten zeerste omdat we het van groot belang achten, mensen met dementie en hun mantelzorgers juist in deze moeilijke tijd ondersteuning te bieden. Ook nu is het nog steeds niet veilig en haalbaar met grotere groepen bij elkaar te komen en of dit in de nabije toekomst kan is nog onzeker.
We komen nu nu bij elkaar in kleine groepen en de café-avonden in deze periode zijn strikt bedoeld voor mensen met een dementie en hun directe relaties. Wij gaan werken met kleinschalige bijeenkomsten, waarbij het lotgenotencontact en de uitwisseling van ervaringen met elkaar centraal staan. Uiteraard onder begeleiding van deskundige en professionele gespreksleiders, zoals u van ons gewend bent. Op deze manier hopen wij onze doelgroep – de mensen met dementie en hun naasten- te bereiken en een veilige ontmoetingsplaats te kunnen bieden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders en kunt u ons volgen op onze website en facebook.
Gespreksleiders zijn: Marten Tel, geestelijk verzorger, 073 6119170 en Mariëlla van Heck, mantelzorgconsulent, 0418 634231

 

Deze activiteit maakt deel uit van