Notaris

Alzheimer Café in zaal Restaurant De Nachtegaal
Boxtelseweg 15
5481 VE Schijndel
Nederland

Plan Route

51.6055556, 5.4163889

Op deze avond staan we stil bij de wettelijke regelgeving waarmee u als dementerende of als mantelzorger van iemand met dementie te maken krijgt. Er kan een moment ontstaan dat u de eigen zaken niet meer kunt regelen. U zal specifiek uitleg krijgen over vragen zoals bijvoorbeeld: Wat zijn uw rechten nadat de ziekte dementie bij u is vastgesteld? Wie kan namens u optreden bij financiële zaken? Hoe zit het met wettelijke vertegenwoordiging? Hoe kun je regelen dat op betrouwbare en professionele wijze het vermogen wordt beheerd? Wat zijn de mogelijkheden en het nut van een levenstestament? Na de uitleg is er ruimte voor uw vragen.

Gastspreker: Notaris Monique van ’t Hooft.

Inlichtingen:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders: Bianca Peters, Gz-psycholoog 073 544 33 00 Monique Wolters, Sociaal werker 06 20 58 70 89

Organisatie:
Het Alzheimer Café is een initiatief van: Alzheimer Nederland Afdeling Regio ’s-Hertogenbosch-Bommelerwaard met de partners: Zorggroep Elde Maasduinen Boxtel, ContourdeTwern Boxtel, Laverhof Schijndel en Welzijn De Meierij Schijndel.

Tips 

  • Neem contact op met de Welzijnsorganisatie of het Steunpunt Mantelzorg in uw gemeente voor informatie over activiteiten voor mensen met dementie of voor mantelzorgers.
  • Iedereen die zorgt voor iemand met dementie vindt tips, informatie en ervaringsverhalen op www.dementie.nl
  • Kijk eens op www.alzheimer-nederland.nl

Deze activiteit maakt deel uit van