Theater aan de Lijn: ‘Waar ga je heen?’

Alzheimer Café Vivent De Hooghe Clock
Klokkenlaan 85
5231 AP ’s-Hertogenbosch
Nederland

Plan Route

51.7145895, 5.3103376

We sluiten het jaar af met een theatervoorstelling. ‘Waar ga je heen?’ is een mooie, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie: Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Thuis zien we het echtpaar Mia en Wim in gesprek over alledaagse onderwerpen. Mia reageert naar Wim kort aangebonden. De communicatie tussen de twee gaat steeds stroever. Wat is er aan de hand? Is het de overgang? Is ze overspannen? Na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: hoe nu om te gaan met Mia? Mia en Wim maken inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan. Gaandeweg het proces van Mia, kan Wim steeds beter inspelen op de situaties die zich voordoen.

Inlichtingen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gespreksleiders: Marieke Soontiëns, psycholoog, 088 – 163 7451 (secretariaat)
Ghis Boot, casemanager dementie, 06 – 5299 5076

Organisatie
Het Alzheimer Café ’s-Hertogenbosch -Vught is een initiatief van Vivent en wordt vormgegeven in samenwerking met Alzheimer Nederland Afdeling Regio ’s-Hertogenbosch-Bommelerwaard en met betrokkenheid van BrabantZorg, Van Neynselgroep en Farent.

Voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus: wij volgen de actuele richtlijnen van het RIVM en van Alzheimer NL. Bij klachten die passen bij het coronavirus, kunt u niet deelnemen aan het Alzheimercafé.

Deze activiteit maakt deel uit van