Vacature Gastheer/Gastvrouw Alzheimer Café ’s-Hertogenbosch-Vught

Functie:
Gastheren en gastvrouwen voor het Alzheimer Café ’s-Hertogenbosch-Vught

Taken:
De vrijwilliger levert een bijdrage aan de praktische organisatie en voorbereidingen van de bijeenkomsten van het Alzheimer Café.
De gastheer of gastvrouw draagt bij aan een gemoedelijke en open sfeer van het Alzheimer Café. Hij/ zij zorgt voor ontvangst van de bezoekers, laat mensen zich welkom voelen, schenkt een kopje koffie, maakt een praatje of staat bij de informatietafel.

Specifieke verwachtingen:
Als u over enige basiskennis over dementie beschikt is dat fijn, maar geen vereiste. Eventueel kunt u hierin voorlichting of scholing krijgen.

Wat gebeurt er?
Een Alzheimer Café is een maandelijks trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Onder leiding van een deskundige gespreksleider en met behulp van (ervarings) deskundigen wordt met gasten gesproken over allerlei aspecten van dementie.
Daarnaast kunnen bezoekers informeel met elkaar praten en ervaringen uitwisselen of op ongedwongen wijze vragen stellen aan deskundigen. 
Het Alzheimer Café wordt gehouden in De Hooghe Clock, Klokkenlaan 85, 5231 AP ’s-Hertogenbosch. Elke tweede maandag van de maand, m.u.v. de maanden juli en augustus, van 18.30 uur tot 22.00 uur.

Reageren?
Heeft u belangstelling voor deze functie? Voor meer informatie kunt contact opnemen met Corrie van Andel- van Duijnen, secretaris Alzheimer Nederland Afdeling Regio ’s-Hertogenbosch.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door