Niet vergeten, samen doen

Dat is ons motto. Wij zetten ons in voor de bewoners van de stad Utrecht, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de gemeente, de zorginstanties in ons gebied en vele actieve vrijwilligers.

De afdeling Stad Utrecht organiseert verschillende activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, geeft informatie, wijst de weg naar hulp en instanties in de omgeving en behartigt hun belangen bij gemeente en zorginstellingen in de regio.

Op Wereld Alzheimer Dag (september) organiseren we altijd een speciale activiteit. In 2018 is dit op 21 september.

Grote thema's zoals euthanasie worden in onze Alzheimer Café's niet uit de weg gegaan, maar ook praktische dagelijkse tips, voeding en dergelijke komen aan de orde.

In het Alzheimer Café ontmoet u mensen in vergelijkbare situaties, waarmee u uw zorgen en vragen kunt delen. Bij "Activiteiten" vindt u de data.

Voor het laatste nieuws, volg ons op Twitter, Facebook of Linkedin.

 

Bestuur

Dorien Raymakers - voorzitter

Hans Duijvesteijn - vice-voorzitter en penningmeester

Saskia Jansen - secretaris 

Marianne Gloudi - algemeen bestuurslid

Cocky Meijer - algemeen bestuurslid

Petra van der Helden - algemeen bestuurslid

Madelon Verbrugge -algemeen bestuurslid

Maureen Koel - Communicatie & PR

 

Vrijwilligers

Naast het bestuur werkt een heel team van enthousiaste vrijwilligers en professionals mee aan de Alzheimer Café's, voorlichting, belangenbehartiging en de diverse activiteiten voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere belangstellenden in de Stad Utrecht. Heeft u ook belangstelling om bijvoorbeeld vrijwilliger te worden? Stuur dan een e-mail naar stadutrecht@alzheimer-nederland.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Deze pagina maakt deel uit van