Wereld Alzheimer Dag 2020 ANSU

Wereld Alzheimer Dag 21 september 2020

Op 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar is het thema Jong & Oud. Wij hadden graag een hele week georganiseerd met bijzondere activiteiten voor mensen met dementie. Het Coronavirus heeft dat helaas niet mogelijk gemaakt. Wel is er een WAD 2020 ANSU boekje beschikbaar met de activiteiten die wel kunnen plaatsvinden in onze regio en bijzondere verhalen.

Ook gaan we samen, verbonden door een onzichtbare draad door de hele stad Utrecht op 21 september met elkaar lunchen. Alle instellingen voor onze doelgroep doen hier aan mee. In oktober wordt er nog een extra activiteit georganiseerd om het thema van dit jaar "Jong en Oud" nog meer invulling te geven. Hierbij zetten we een mooie stap om Utrecht dementievriendelijker te maken.  

U kunt het WAD 2020 boekje bestellen door een e-mail te sturen naar stadutrecht@alzheimer-nederland.nl . Zet alstublieft in de mail of u het boekje digitaal of op papier toegezonden wilt krijgen. Als u het boekje digitaal wilt ontvangen, vermeld dan uw e-mail adres in de mail. Wilt u het boekje op papier ontvangen zet dan alstublieft uw adres in de mail, dan zorgen wij dat het boekje naar u opgestuurd wordt.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door