Nieuws ivm het coronavirus

Vanaf september 2020 worden er weer activiteiten georganiseerd in de Alzheimer Cafés, Trefpunten en Theehuizen.

Dementiemonitor 2020

Zorg jij voor iemand met dementie?
Laat Alzheimer Nederland weten hoe het met je gaat en wat je ervaringen zijn met de professionele zorg. Druk op de knop om de Dementiemonitor 2020 in te vullen. Wij zijn ontzettend blij met elke reactie.

Wereld Alzheimer Dag 2020

In het kader van Wereld Alzheimer Dag op 21 september 2020 organiseert afdeling Twente een aantal activiteiten op verschillende datums en locaties. Meer daarover leest u na de zomer van 2020.

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Neem contact op met het secretariaat via het e-mailadres.

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 10 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Oldenzaal
Alzheimer Café Hengelo
Alzheimer Café Goor
Alzheimer Café Hengelo
Alzheimer Café Oldenzaal
Alzheimer Café Twenterand
Alzheimer Café Hengelo
Alzheimer Café Oldenzaal

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.