Alzheimer Café Goor op Hofstreek TV. Bekijk de uitzendingen!

Theatercafé De Reggehof
De Höfte 5
7471 DK Goor
Nederland

Plan Route

Het Alzheimer Café op Hofstreek TV

Met de huidige maatregelen is het niet mogelijk om een fysiek Alzheimer Café te organiseren. Daarom heeft de werkgroep in samenwerking met Hofstreek TV een aantal programma's opgenomen.

Uitzending 1

Gespreksleider Dinie Holkers gaat samen met Chantal Smit van Salut in gesprek met Rob Nijhuis van Technologie & Zorg Academie. Hij zal informatie geven over en ook voorbeelden laten zien van verschillende technische mogelijkheden die er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven met dementie.

Bekijk hier uitzending 1: https://hofstreek.nl/alzheimer-cafe-hof-van-twente/

Uitzending 2

Het Alzheimer Café is op 27 april en 2 mei 2021 weer te zien op Hofstreek TV. Het wordt een hele informatieve uitzending met als onderwerp ‘Mantelzorg ondersteuning’.

Gespreksleider Dinie Holkers gaat in gesprek met Rita Schreijer en mantelzorger mevrouw Glerum uit Bentelo. Rita vertelt wat zij vanuit Salut kan betekenen voor mantelzorgers en welke mogelijkheden er zijn in onderstening. “Elke persoon heeft een andere behoefte en daar moet het aanbod op aansluiten.” Mevrouw Glerum vertelt over haar eigen ervaring en wat zij wil betekenen voor een ander.

Bekijk hier uitzending 2: https://hofstreek.nl/32167-2/

De rechtstreekse uitzending is op dinsdag 27 april om 19:00 uur en wordt herhaald op zondag 2 mei om 17:00 uur op het tv-kanaal van Hofstreek TV; te ontvangen op KPN kanaal 1324, Caiway Glasvezel kanaal 12 en Caiway kabel kanaal 70.

De volgende uitzending vindt plaats op dinsdag 25 mei om 19:00 uur. Uitzendingen kunnen teruggekeken worden op de website www.hofstreek.nl/tv/.

Uitzending 3

Bekijk hier uitzending 3https://hofstreek.nl/alzheimer-cafe-3/
Deze uitzending gaat over mantelzorgondersteuning.

Uitzending 4

Bekijk hier uitzending 4https://hofstreek.nl/alzheimer-cafe-4/
Deze uitzending gaat over de notaris.

Wilt u meer weten? Bel Salut 0547 260 053, app 0620 894 999 of mail info@salut-welzijn.nl.

Deze activiteit maakt deel uit van