Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Het Alzheimer Café Losser

Het Alzheimer Café Losser is een informeel trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Plaatselijke en regionale zorg- en welzijnsinstellingen verzorgen in samenwerking met een aantal vrijwilligers de twee maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café.

Het Alzheimer Café Losser is een "reizend" café dat afwisselend op elke tweede dinsdag van de oneven maanden gehouden wordt in de plaatsen Overdinkel, De Lutte en Losser op de volgende locaties:
 

Erve Kraesgenberg
Bookholtlaan 25
7581 BB Losser

Erve Boerrigter
Plechelmusstraat 14
7587 AM De Lutte

Kulturhus 't Trefhuus 
Prins Hendrikstraat 1
7586 BG Overdinkel 

Tijdens deze bijeenkomsten worden onderwerpen behandeld waarmee mensen met dementie en hun mantelzorgers te maken hebben. De avonden starten meestal met een inleiding door een deskundige. U krijgt informatie aangereikt over de omgang met dementie. U kunt lotgenoten ontmoeten, ervaringen uitwisselen en raad vragen aan deskundigen.

Het Alzheimer Café Losser is een gezamenlijk initiatief van de zorg- en welzijnsinstellingen CarintReggeland, HomeInstead, Fundament Losser, Zorggroep Sint Maarten en zorgboerderij Hoge Boekel.

U bent van harte welkom in ons "reizend" café!

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Contact

Adres

  • Twente

    Erve Kraesgenberg

    Bookholtlaan 25

    7581 BB Losser

Geplande activiteiten

Activiteitenfilter

Alzheimer Café Losser is onderdeel van

Twente

Afdeling Twente organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

Afdeling Twente