Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Het Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten

De werkgroep Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten bestaat uit elf vrijwilligers en beroepskrachten, waarvan enkele ervaringsdeskundigen.

Momenteel bestaat de werkgroep uit de vrijwilligsters Anneke Dul, Anneke Hoeven, Dinie Hekman, Annie Rensen en Gerry Meijerink, aangevuld met de beroepskrachten Marleen Karkdijk (Carinova), Mariët Velding (Stichting Evenmens, informele zorg voor elkaar), Monique Tuitert (Zorgaccent), Larissa Beernink (CarintReggeland), Gea Voortman (Carint Reggeland) en Franske Veltkamp (ViaVie Welzijn). Door deze brede vertegenwoordiging hoopt de werkgroep zo veel mogelijk mensen met (beginnende) dementie, hun mantelzorgers en verzorgenden en andere geïnteresseerden te bereiken.

Er worden zes bijeenkomsten per jaar georganiseerd, in de regel op de dinsdagavond vanaf 19:30 uur. De bijeenkomsten zijn om en om in:

Rijssen
Bibliotheek Rijssen
Kerkstraat 4
7461 CH Rijssen

Holten
De Kandelaar
Stationsstraat 4
7451 BH Holten

Elke keer wordt een thema rondom dementie aangesneden en daarnaast is er op de avonden gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen of met de leden van de werkgroep in gesprek te gaan.

Verder is er een leestafel ingericht, waarop naast boeken en folders, ook een collectebus staat  waarin de bezoekers een vrije gift kunnen achterlaten ten behoeve van Alzheimer Nederland.

Contact

Adres

  • Twente

    Bibliotheek Rijssen

    Kerkstraat 4

    7461 CH Rijssen

Alzheimer Trefpunt Rijssen-Holten is onderdeel van

Twente

Afdeling Twente organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

Afdeling Twente