Alzheimer Café communicatie & PR vrijwilliger

Vrijwilliger PR en Social Media ten behoeve van het Alzheimer Café Ede en omstreken

 

 

Ben jij iemand die:

  • Creatief is in het gebruiken van mogelijkheden van de on- en offline communicatie of het leuk vindt om dit te ontwikkelen? 
  • Een relevant netwerk in lokale media heeft het leuk vindt om dit op te bouwen in Ede en omstreken? 
  • Nieuwsgierig is en het laatste nieuws graag wil delen met patiënten, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden?

 

Alle punten met ‘ja’ kunnen beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou en hebben we een uitdagende klus voor je klaarstaan!

 

Jouw rol
Als vrijwilliger PR en Social Media ben jij de persoon die communicatie verspreidt via de juiste bronnen en op het juiste moment, zowel online als via advertenties, posters en overige communicatiemiddelen. De tijdsbesteding is 3 a 4 uur per maand.

Er worden 10 bijeenkomsten per jaar georganiseerd de derde woensdagavond van de maand. Daarnaast zijn er de overleggen met de werkgroep.

Regionale Afdeling
Je gaat aan de slag bij Alzheimer Nederland, afdeling Veluwe Vallei-Grebbe. We werken hard om onze regio dementievriendelijk te maken. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we mensen in de buurt ondersteunen. Ze behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.   

Meer weten?

Bel of e-mail met Marga van Oort, bestuurslid 06-42459221, m.vanoort@alzheimervrijwilligers.nl

Deze pagina maakt deel uit van