Klein Alzheimer Café

Duivenwal
Duivenwal 1
3901 ZA Veenendaal
Nederland

Plan Route

Klein Alzheimer café: Invloed Coronaperiode op dementie

We krijgen signalen dat er nog steeds veel animo is om het Alzheimer Café te bezoeken. Daar zijn we blij mee. Met het opschuiven van de avondklok naar 22.00 uur is het weer mogelijk een café te organiseren in de avond. We zullen i.v.m. de RIVM richtlijnen een klein café organiseren van maximaal 10 personen (inclusief vrijwilligers).

We starten om 19.30 uur en beëindigen de avond om 21.00 uur zodat iedereen weer op tijd thuis kan zijn i.v.m de avondklok.

We hebben dit eerder gedaan, zie geslaagd klein Alzheimer café Veluwe Vallei - Grebbe | Alzheimer Nederland (alzheimer-nederland.nl)

Kan het veilig?

Als u zich zorgen maakt over Corona en zich afvraagt of een dergelijke bijeenkomst wel veilig is? Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS hebben hierover contact gehad en zij denken dat dit veilig kan, met de juiste afspraken.

Onderwerp: uw ervaringen en vragen in deze coronatijd – contact met anderen die voor iemand zorgen  met dementie

We willen graag horen hoe het met u is en wat de coronacrisis voor u met zich meebrengt.

De corona richtlijnen zijn: u mag komen als u geen klachten heeft en een mondkapje draagt binnenkomen en bij verplaatsen in de ruimte.

Nadat wij u hebben begeleid naar uw plaats, mag het mondkapje af. De stoelen staan op ruime afstand van elkaar opgesteld.

U moet zich aanmelden door een email te sturen aan: ac.veenendaal-renswoude@alzheimervrijwilligers.nl

 

Deze activiteit maakt deel uit van