We gaan weer open!

Coronamaatregelen voor een veilige openstelling

 

  • 1,5 meter afstand en een mondkapje is verplicht op alle plekken met een vaste zitplaats, zoals in de Alzheimer Cafés. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen binnen zijn. Een mondkapje is verplicht bij het verplaatsen. Het advies is om wegwerpmondkapjes te dragen. 
  • De basisregels blijven van groot belang, ook als je gevaccineerd bent. Handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD, en regelmatig zorgen voor frisse lucht in binnenruimtes.
  • Het coronatoegangsbewijs (de QR-code) is op sommige plekken verplicht. Deze verplichting geldt niet voor activiteiten voor kwetsbare groepen in buurt- en wijkcentra, voor activiteiten die normaal gesproken worden georganiseerd in bibliotheken en buurt- of wijkcentra, en ook niet in zorglocaties. Zorg ervoor dat bezoekers het weten als ze een coronatoegangsbewijs nodig hebben.

We wensen je veel succes met het opstarten van de activiteiten. Heb je vragen naar aanleiding van deze mail, benader ons gerust. 

Met vriendelijke groet,

Julie Meerveld, Sandra Conijn, Saskia Jansen, Margret Ooms, Helma Thijssen, Klaasje Voskuil, Karin van der Velden en Liesbeth van de Krol

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door