24 maart 2020 

Update: op 23 maart heeft het crisisteam van het rijksoverheid nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus gepresenteerd. Deze avond werd duidelijk dat alle activiteiten (los van het aantal deelnemers) tot 1 juni niet kunnen doorgaan.

Deze nieuwe maatregelen heeft ook invloed op de uitvoering van onze Alzheimer Cafés. Helaas zijn wij genoodzaakt al onze café avonden tot nader order te annuleren.

Ook tijdens deze periode helpen wij u graag met al uw vragen over Alzheimer Nederland en het onderwerp dementie. Op dementie.nl en alzheimer-nederland.nl vindt u alle informatie over dementie en handige tips. Liever iemand over dit onderwerp spreken? Onze Alzheimer Telefoon is dagelijks bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur.

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn 5 vacatures in uw regio

Contact

Afdeling Voorne-Putten en Rozenburg

Secretariaat
Vuurvlinder 30
3225 CE Hellevoetsluis

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Neem contact op met het secretariaat!

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 3 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Hellevoetsluis
Alzheimer Café Brielle
Alzheimer Café Spijkenisse

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.