Vanaf september weer fysieke Alzheimer Cafés  

 

Goed nieuws: Vanaf september starten wij weer met onze maandelijkse Alzheimer Cafés  

Op dit moment zijn wij samen met het landelijke team van Alzheimer Nederland en alle betrokken vrijwilligers aan het kijken hoe de café avonden er vanaf september uit gaan zien. Wij willen als afdeling de veiligheid waarborgen maar niet de gezelligheid van onze cafés verliezen.  

In augustus zullen wij meer details delen hoe en wanneer en waar u vanaf september weer welkom bent.  

Het is natuurlijk nog geen september maar ook tijdens deze periode helpen wij u graag met al uw vragen over Alzheimer Nederland en het onderwerp dementie. Op dementie.nl en alzheimer-nederland.nl vindt u alle informatie over dementie en handige tips. Liever iemand over dit onderwerp spreken? Onze Alzheimer Telefoon is dagelijks bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur.  

Dementiemonitor 2020 van start!

Zorgt u voor iemand met dementie? Laat Alzheimer Nederland weten hoe het met u gaat en wat uw ervaringen zijn met de professionele zorg.

Druk op de knop om de Dementiemonitor 2020 in te vullen.
 - Invullen kan tot 30 september -

Naar de dementiemonitor 2020

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn 3 vacatures in uw regio

Contact

Afdeling Voorne-Putten en Rozenburg

Secretariaat
Vuurvlinder 30
3225 CE Hellevoetsluis

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Neem contact op met het secretariaat!

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn geen activiteiten gevonden.

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.