Onze Alzheimer Cafés gaan weer open

In september kon het Alzheimer Café in Spijkenisse na maanden gelukkig weer haar deuren openen. De Alzheimer Cafés in Hellevoetsluis en Brielle kunnen pas in oktober met hun programma starten. Wij willen graag de veiligheid tijdens onze caféavonden waarborgen, maar niet de gezelligheid van onze bijeenkomsten verliezen. In verband met de Corona-maatregelen kunnen er daarom maar een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Bovendien vragen wij bezoekers zich van te voren telefonisch of per email aan te melden.

Aanmelden
Wilt u een caféavond in Spijkenisse bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via het telefoonnummer van SWO: 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl
Wilt u een caféavond in Brielle of Hellevoetsluis (vanaf oktober!) bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via het secretariaat op telefoonnummer 0181-337467, of via emailadres: voorneputten@alzheimer-nederland.nl

Verhuizing
In Brielle moeten eerst nog wat dozen ingepakt worden. Het Alzheimer Café Brielle verhuist naar Het Prinsenkwartier, M.H. Trompstraat 137, 3231 XN Brielle. Pas op woensdag 14 oktober kan daar voor het eerst weer een caféavond georganiseerd worden.

Dementiemonitor 2020 van start!

Zorgt u voor iemand met dementie? Laat Alzheimer Nederland weten hoe het met u gaat en wat uw ervaringen zijn met de professionele zorg.

Druk op de knop om de Dementiemonitor 2020 in te vullen.
 - Invullen kan tot 30 september -

Naar de dementiemonitor 2020

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn 4 vacatures in uw regio

Contact

Afdeling Voorne-Putten en Rozenburg

Secretariaat
Vuurvlinder 30
3225 CE Hellevoetsluis

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Neem contact op met het secretariaat!

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 9 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Hellevoetsluis
Alzheimer Café Brielle
Alzheimer Café Spijkenisse
Alzheimer Café Hellevoetsluis
Alzheimer Café Brielle
Alzheimer Café Spijkenisse
Alzheimer Café Hellevoetsluis
Alzheimer Café Brielle
Alzheimer Café Spijkenisse

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.