Algemeen bestuurslid

Voor de afdeling Voorne-Putten en Rozenburg zijn wij opzoek naar een algemeen bestuurslid.

Het regionaal bestuur draag zorg voor het juist opereren van onze Alzheimer Cafés, belangenbehartiging en de vindbaarheid van Alzheimer Nederland op lokaal niveau. Het regionaal bestuur is een belangrijke schakel tussen lokale werkgroepen, zorgketen en diverse overheidsorganen.

Als algemeen bestuurslid draag je mee aan het realiseren en bewaken van regionale doelstellingen. Waar nodig biedt je passende advies over diverse agendapunten en kijk je kritisch, analytisch en objectief naar het opereren van het regionaal bestuur. Zes keer per jaar komt het bestuur 's avonds samen om te vergaderen. Naast overleg is er wekelijks contact per mail om eventuele inkomende post of belangrijke onderwerpen te bespreken.

Wij zijn op zoek naar iemand die

  • Het beleid van Alzheimer Nederland kan vertalen naar de regionale situatie en omzetten in concrete acties en activiteiten
  • In staat is om een bijdrage te leveren aan de bestuurlijke verantwoording en verslaglegging.
  • Een standpunt kan innemen en weet dit te beargumenteren en te verdedigen.
  • Kan samenwerken
  • zich makkelijk weet te bewegen met aangeboden software zoals Word, Excel, Outlook.
  • Zich belangeloos wil inzetten voor mensen met dementie en hun omgeving.

Wilt u ons helpen en heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij onze regionale afdeling?
Meld u zich aan via onze afdelingsvoorzitter Sjaak Kweekel. Dit kan per mail via s.kweekel@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via 06-37406076

Voor deze vrijwilligersfunctie is een professionele functie in de zorg niet een pré, kennis in de zorg (bij voorkeur ouderenzorg of zorg in de richting van NAH) wordt zeer gewaardeerd.

 

Deze pagina maakt deel uit van